WERKEN en LEREN BIJ THUISZORG MATILDA

Vacatures

Thuiszorg Matilda Nederland B.V. is een steeds groeiende thuiszorgorganisatie die regelmatig opzoek is naar nieuwe collega's die ons huishoudteam, zorgteam, of office-team komen versterken.

Het voordeel van onze organisatie is de kleinschaligheid, flexibiliteit, en persoonlijke aandacht voor onze cliënten en zorgverleners.

Huishoudelijke Ondersteuning

Ben jij opzoek naar een waardevolle baan waarbij je iets betekent voor andere mensen? Vind je het belangrijk om mensen de zorg en aandacht te geven die ze nodig hebben, zodat zij langer thuis kunnen blijven wonen in hun eigen vertrouwde omgeving? Wil je regie over je werk, vaste cliënten en je eigen uren indelen? Dan is de huishoudelijke ondersteuning perfect voor jou!

Voor ons team huishoudelijke ondersteuning zijn wij altijd opzoek naar betrokken, behulpzame en bekwame medewerkers om onze cliënten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Als huishoudelijke hulp werk je bij je cliënten thuis. Je ziet toe op een schone en leefbare woning. Hierbij kan je voornamelijk denken aan het schoonmaken van de woonkamer, keuken, toilet, badkamer en slaapkamers. In sommige gevallen help je de cliënt ook met andere dagelijkse taken zoals het afwassen, kleding wassen en strijken. Daarnaast bied je een luisterend oor en let je ook op het algehele welzijn van de cliënt en de behoefte aan (extra) hulp.

Wij werken met flexibele werktijden van maandag t/m vrijdag tussen 08:30 en 20:00 uur en op zaterdag tussen 08:00 en 12:00 uur. Afhankelijk van wanneer je kunt werken, bieden wij de mogelijkheid om vaste uren op contract te krijgen. Je kunt je uren dus flexibel indelen en je krijgt je vaste cliënten. Daarnaast is het werk ook te combineren met kinderen die naar school gaan tussen 9.00 – 12.00 en 13.00 – 15.00.

Wat bieden wij jou?

Een waardevolle baan voor een salaris conform de CAO-VVT.

8% vakantiegeld en een vakantiedagentoeslag.

8,33% eindejaarsuitkering.

Reiskostenvergoeding van €0,28 per KM.

Telefoon- en internetvergoeding van €7,- per maand.

Je krijgt een min-max of 0-uren contract vanaf zes maanden tot 12 maanden, met de intentie voor vast.

Je krijgt 4% korting op de basisverzekering en 12% korting op de aanvullende CZ verzekering, met daarnaast nog diverse andere voordelen.

Wijkverpleging

Door toenemende zorgaanvragen in de regio Breda en omgeving, zijn wij altijd op zoek naar helpenden, verzorgenden en verpleegkundigen om onze cliënten in de wijkverpleging te kunnen voorzien van goede en kwalitatieve zorg.

Wat beteken jij voor je cliënten?

Jij bent onmisbaar voor al je vaste cliënten op je route. Met een betrokken, behulpzame en bekwame houding zorg jij erop toe dat de cliënten de zorg krijgen die ze nodig hebben. Je bent zelfstandig, flexibel en een betrouwbaar gezicht voor al je cliënten. Daarnaast bied jij je cliënten een luisterend oor en let je op het algehele welzijn van de cliënt.

Wat bieden wij?

Een zinvolle baan met veel variatie. Je rijdt je eigen route langs al je cliënten die elk andere behoeftes hebben. Je krijgt veel waardering voor jouw diensten en voor vele cliënten is het ook een fijn contact waar ze altijd op kunnen vertrouwen. Werktijden en uren zijn bespreekbaar. We proberen altijd rekening te houden met jouw wensen en hoe jij past binnen deze organisatie. Verder is er ook de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen binnen de organisatie en je kennis te verbreden.

Doorgroeien tot verzorgende of verpleegkundige

Wil jij als helpende of verzorgende graag doorleren en doorgroeien binnen de organisatie, dan bieden wij de mogelijkheid om via ons een BBL-opleiding te volgen. Voor meer informatie hierover kan je altijd contact opnemen. 

Wat bieden wij jou?

Een waardevolle baan voor een salaris conform de CAO-VVT.

8% vakantiegeld en een vakantiedagentoeslag.

8,33% eindejaarsuitkering.

Reiskostenvergoeding van €0,28 per KM.

Telefoon- en internetvergoeding van €7,- per maand.

Je krijgt een min-max of 0-uren contract vanaf zes maanden tot 12 maanden, met de intentie voor vast.

Je krijgt 4% korting op de basisverzekering en 12% korting op de aanvullende CZ verzekering, met daarnaast nog diverse andere voordelen.

MOGELIJKHEID OM JE VERDER TE ONTWIKKELEN DOORMIDDEL VAN DIVERSE CURSUSSEN OF EEN BBL-OPLEIDING.

Officeteam

Om alles mogelijk te maken hebben wij een office-team verdeeld in 5 afdelingen:

  • Cliëntenservice
  • Financiën
  • HR Management
  • Marketing & Communicatie
  • Secretariaat
 

Op dit moment zijn we niet opzoek naar mensen om ons office-team te komen versterken. Had je toch interesse, dan kan je altijd even bellen. Daarnaast staan we altijd open voor een open sollicitatie. Die stuur je via de knop hieronder.

Stage

Wij zijn een ELBHO en S-BB erkend leerbedrijf voor zowel office- als zorgopleidingen. Daardoor hebben wij regelmatige diverse stageplekken beschikbaar. Hierbij kan je denken aan stages op de volgende afdelingen:

  • Wijkverpleging
  • Cliëntenservice
  • Financiële Administratie
  • HR Management
  • Secretariaat

Volg jij op dit moment een opleiding en ben jij op zoek naar een stage om je kennis in de praktijk te brengen? Ben je leergierig, gemotiveerd, en zie jij een stage bij een thuiszorg organisatie wel zitten? Dan willen we je graag erbij hebben!

Wat bieden wij jou?

Een passende stage in de vorm die jouw opleiding vraagt

Een gezellig en divers team waarmee je samen komt te werken

Een FLINKE stagevergoeding CONFORM CAO-VVT

Baanmogelijkheden na afronden van stage.

Onze stages zijn meestal te vinden op stagemarkt.

Staat jouw gezochte stage er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons door te bellen naar 076 – 888 28 42, of stuur een open sollicitatie via de knop hieronder. Geef in het onderwerp aan dat het gaat om een stage.