Zorg zoals u die wenst.

Welkom bij Thuiszorg Matilda

Met 15 jaar ervaring is Thuiszorg Matilda inmiddels landelijk actief en een vertrouwd gezicht binnen het zorglandschap. In de afgelopen jaren is het zorglandschap enorm veranderd en cliënten worden steeds meer uitgedaagd in hun zelfredzaamheid. Door samen te werken kunnen we deze uitdaging aan. Thuiszorg Matilda draagt haar steentje bij door huishoudelijke ondersteuning, begeleiding en wijkverpleging aan te bieden, zodat u met behulp van flexibele zorg zelfstandig in uw vertrouwde omgeving kunt blijven wonen. Wij gaan te werk volgens onze 3 kernwaarden: betrokken, behulpzaam en bekwaam.

Betrokken

Naast onze zorg en dienstverlening bieden wij een luisterend oor en hebben wij oog voor uw algehele welzijn.

behulpzaam

Uw wensen staan centraal in onze dienstverlening. Met een meedenkende houding proberen we samen met u tot de beste oplossing te komen.

bekwaam

Thuiszorg Matilda draagt zorg voor opgeleid en betrouwbaar personeel. Bij ons staat niet alleen u, maar ook de medewerker centraal. Wij geloven dat dit zorgt voor een betere relatie tussen u en de medewerker.

Zorgteam Breda TMN

Zorgteam Regio Breda

Persoonlijke zorg en ondersteuning in 3 stappen

Intake en kennismaking

zorgvraag in kaart brengen

Zorgvraag inplannen

ochtend, middag en/of avond

Hulp opstarten

kan binnen 48 uur

Cliënttevredenheid

Bij Thuiszorg Matilda staan onze cliënten en medewerkers centraal. Met trots willen wij u berichten dat cliënten onze zorg en ondersteunende diensten voor het kalenderjaar 2019-2020 beoordelen met een:

7,5

Bedankt voor deze mooie beoordeling en uw vertrouwen in Thuiszorg Matilda. Voor onze cliënten en medewerkers zetten wij alles op alles, ondanks het coronavirus!

COVID-19 & Thuiszorg

COVID-19 heeft Nederland nog steeds in zijn greep. Wij raden iedereen aan om de RIVM-adviezen zo goed mogelijk te volgen.

Thuiszorg: Huishouding, Begeleiding en Wijkverpleging

Thuiszorg Matilda Nederland B.V. behoort ook tot de cruciale en vitale beroepsgroepen. Op basis hiervan zullen wij conform de RIVM-richtlijnen onze zorgverlening waar mogelijk blijven leveren.

Dringend verzoeken wij alle cliënten en medewerkers:

  • Was uw handen regelmatig
  • Hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog
  • Gebruik papieren zakdoekjes
  • Schud geen handen

* Voor cliënten: Alle cliënten ontvangen een brief over de RIVM-richtlijnen en informatie over onze werkwijze. 

* Voor zorgverleners: Alle zorgverleners (huishoudingteam en zorgteam) kunnen alle RIVM-richtlijnen, hand- en schoonmaak hygiëne protocollen vinden in hun persoonlijke thuiszorgplanner-app.

Bij twijfels of vragen kunt u telefonisch of per mail contact opnemen met uw regio zorgcoördinatoren.